Επικαιρότητα

Αμαλιάδα: Στο δρόμο μετά από έξωση – Τα όνειρά της… σε ένα αυτοκίνητο!

Έκαναν έξωση στην ίδια και στον πατέρα της από τη μισθωμένη κατοικία που ζούσαν

Καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής και πανδημικής κρίσης, ο ελληνικός λαός έχει βιώσει δύσκολες στιγμές και δεν είναι λίγες οι οικογένειες που πραγματικά ζουν στην εξαθλίωση μην έχοντας τη δυνατότητα για τα απολύτως απαραίτητα.

Οι λάθος χειρισμοί των εκάστοτε κυβερνήσεων έχουν οδηγήσει τη χώρα και το λαό της στην κατάσταση αυτή, αποδυναμώνοντας ουσιαστικά μεγάλο ποσοστό πολιτών και οδηγώντας τους σε μια ζωή γεμάτη πάντα με άγχος και πίεση.

Ενδεικτικό μίας τέτοιας κατάστασης είναι και η οικογένεια της Στέλλας Παναγιωτοπούλου, όπου η κρίση «τσάκισε» κάθε όνειρό της και την οδήγησε σε αδυναμία ανταπόκρισης σε σταθερές υποχρεώσεις όπως ενοίκια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα προχθές να γίνει έξωση στην ίδια και στον πατέρα της, αφού τα χρέη είχαν συσσωρευτεί και δημιουργήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο δεν είχαν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν.

Ζητούμενο η εύρεση εργασίας

Για την ίδια, βασικότερο ζήτημα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αυτό της εύρεσης μίας εργασίας που θα μπορέσει να της προσφέρει ένα σταθερό εισόδημα κάθε μήνα και να την βοηθά να καλύπτει ανάγκες και υποχρεώσεις της.

Για το λόγο αυτό, κάνει έκκληση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προκειμένου να την βοηθήσουν και να τις προσφέρουν μία εργασία που θα την βοηθήσει να αποκτήσει μία οικονομική σταθερότητα και να μπορεί να είναι αξιόπιστη προς ανθρώπους με τους οποίους κάνει συναλλαγές.

Άνεργη 10 χρόνια!

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κ. Παναγιωτοπούλου αν μη τι άλλο αποδεικνύονται από το χρόνο στον οποίο έχει να εργαστεί, αφού παραμένει άνεργη και χωρίς να έχει δουλέψει καθόλου για σχεδόν μία δεκαετία!

Ζει σε αυτοκίνητο!

Πρωτόγνωρες θα χαρακτήριζε κάνεις τις καταστάσεις που ζει η άτυχη γυναίκα, αφού μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην περιοχή της Αμαλιάδας βρίσκεται από χθες δίχως στέγη πάνω από το κεφάλι της. Όλα αυτά τα χρόνια έμενε με τον υπερήλικα πατέρα της, ωστόσο η προχθεσινή απόφαση τους προκάλεσε έκπληξη. Παρ’ όλα αυτά την αποδέχτηκαν, με τον υπερήλικα πατέρα να διαμένει αυτή τη στιγμή σε συγγενικό σπίτι σε ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ήλιδας, ενώ η ίδια η κ. Παναγιωτοπούλου παραμένει πλησίον του σπιτιού στο οποίο διέμενε και ζει εντός του αυτοκινήτου της μαζί με όσα πράγματα πρόλαβε να πάρει από το σπίτι της.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που οδήγησαν στην κατάσταση αυτή και δεν είναι άλλη από τον κρατικό μηχανισμό που μείωσε σε σημαντικό βαθμό την σύνταξη του πατέρα της και ουσιαστικά το μοναδικό εισόδημά τους, καθώς και στην μακροχρόνια ανεργία της. Τέλος, χαρακτήρισε τις συνθήκες που ζει εξαιρετικά δύσκολες, ωστόσο πρέπει να τις ανεχτεί έως ότου καταφέρει να βρει κάποια εργασία.

Πηγή
www.patrisnews.com
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button