Επικαιρότητα

Ακούστε το “απεγνωσμένο” τηλεφώνημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Οι λεπτομέρειες από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν έχουν τέλος και κάθε νέο στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας σοκάρει.

Ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του 34χρονου κατηγορούμενου πιλότου Μπαμπη Αναγνωστόπουλου να καλεί σε βοήθεια στην Αστυνομία ενόσω η 20χρονη σύζυγός του, Καρολάιν, είναι νεκρή από τα ίδια του τα χέρια, φέρνει σήμερα στο φως αποκλειστικά το LIVE NEWS του ΜEGA.

Ο δημοσιογράφος του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος εξασφάλισε την ηχογράφηση του τηλεφωνήματος που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην Άμεση Δράση, ξημερώματα της 11 Μαΐου, λίγο αφότου, όπως έχει ομολογήσει, είχε σκοτώσει την Καρολάιν, μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κορούλας τους.

Όταν ήδη είχε στήσει το σκηνικό της υποτιθέμενης ληστείας, πήρε τηλέφωνο στο 100 προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, και προβαίνοντας σε ένα ρεσιτάλ υποκριτικής.Αυτό που έκανε τις Αρχές να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά, ήταν ότι το κινητό του βρέθηκε δίπλα του, και ενώ ο ίδιος ήταν δεμένος με ταινία. Το τηλεφώνημα του 33χρονου αναλύθηκε σε δύο φάσεις: στην πρώτη, που ο πιλότος βγάζει κάποια μουγκρητά, με την αστυνομικό να μην μπορεί να καταλάβει τί λέει, και στην δεύτερη φάση, που ενώ ο 33χονος καταλαβαίνει πως δε θα βγει άκρη με αυτή τη μέθοδο, αλλάζει ρότα, και αρχίζει και μιλά, καταφέρνοντας να πει την διέυθυνση.

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 33ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Άμεση Δράση

ΠιλότοςΒοήθεια!

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠαρακαλώ;

ΠιλότοςΒοήθεια!

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠαρακαλώ;

ΠιλότοςΒοήθεια…(με λυγμούς) βοήθεια!

Η αστυνομικός προσπαθεί να καταλάβει τι της λένε από την άλλη άκρη της γραμμής. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ακολουθώντας το σχέδιό του, πρέπει να της αποδείξει ότι είναι φιμωμένος από τους υποτιθέμενους ληστές που είχαν μπει στη μεζονέτα.

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΓια πείτε μου λίγο πιο ήρεμα…

ΠιλότοςΒοήθεια, μπήκαν ληστές…

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠείτε μου πού είστε… Πού είστε;

ΠιλότοςΒοήθεια! (λυγμοί) Βοήθεια!

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠού είστε;

Πιλότος: … (μουγκρητά)

Η κλήση διαρκεί ένα λεπτό και 48 δευτερόλεπτα. Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα, δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο στην αστυνομικό.

Αρχίζει την άνευ προηγουμένου παράσταση του, προσποιούμενος τον απελπισμένο και εκλιπαρεί για βοήθεια. Μεταξύ των μουγκρητών και των ακατάληπτων, κάποιες στιγμές κάνει ότι κλαίει… ότι είναι σε πανικό… ότι δεν μπορεί να ανασάνει.

ΠιλότοςΒοήθεια! (λυγμοί) Βοήθεια!

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠού είστε;

Πιλότος: … (μουγκρητά)

Η εκπαιδευμένη αστυνομικός, με υπομονή, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, προσπαθεί να καταλάβει τι της λέει ο άνδρας στην γραμμή. Είναι η στιγμή που ο πιλότος αποφασίζει να αρχίσει να δίνει πληροφορίες.

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΔεν καταλαβαίνω… Τι σας συμβαίνει;

Πιλότος(μουγκρητά)… 10… 10… (λυγμοί)… 10… (ακατάληπτα)

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠού είστε;

ΠιλότοςΓλυκά Νερά! Γλυκά Νερά!

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΣτα Γλυκά Νερά πού;

ΠιλότοςΠάροδος…

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΝαι…

ΠιλότοςΠάροδος και Παναγούλη 10

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠάροδος;

ΠιλότοςΠαναγούλη…

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠαναγούλη 10;

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, την ώρα που ο πιλότος παίζει το εξοργιστικό του θέατρο στο τηλέφωνο, το ρολόι δείχνει 6.11 τα ξημερώματα. Η Καρολάιν είναι ήδη νεκρή από τα χέρια του, από τις 4.11.  Δύο ώρες πριν από την κλήση στην Άμεση Δράση. Ο χρόνος που χρειάστηκε ώστε να στήσει το σκηνικό της ψεύτικης ληστείας μετά φόνου, έτσι ακριβώς όπως το συνέλαβε η αρρωστημένη φαντασία του. Να δέσει τα χέρια του και τα πόδια του, να φιμωθεί με μονωτική ταινία και να παραστήσει τον γεμάτο αγωνία σύζυγο.

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠείτε μου πού είστε… Πού είστε;

ΠιλότοςΒοήθεια! (λυγμοί) Βοήθεια!

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠού είστε;

Πιλότος… (μουγκρητά)

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΔεν καταλαβαίνω… Τι σας συμβαίνει;

Πιλότος(μουγκρητά)… 10… 10… (λυγμοί)… 10… (ακατάληπτα)

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠού είστε;

ΠιλότοςΓλυκά Νερά! Γλυκά Νερά!

Έχει ήδη περάσει 1,5 λεπτό στο τηλέφωνο. Ο πιλότος, έχοντας, προφανώς, αντιληφθεί ότι δεν γίνεται κατανοητός, ως δια μαγείας, αρχίζει να μιλά πιο καθαρά. Το θράσος του δεν περιγράφεται. Ακούστε τον πώς εκλιπαρεί για ασθενοφόρο, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι η γυναίκα του, είναι εδώ και δύο ώρες νεκρή.

ΠιλότοςΒοήθεια! Βοήθεια! (λυγμοί) Ασθενοφόρο! Ασθενοφόρο!

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΠόσο χρονών είστε;

ΠιλότοςΓρήγορα ασθενοφόρο θέλω!

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΕνημερώνω! Ενημερώνω αμέσως!

ΠιλότοςΘέλω… θέλω να έρθει Παναγούλη 10!

Κέντρο Άμεσης ΔράσηςΕρχόμαστε αμέσως!

Αυτό ήταν! Το μόνο που είχε να κάνει πλέον ήταν να περιμένει δεμένος για την δεύτερη πράξη του θεάτρου του, μόλις θα έφταναν οι αστυνομικοί.

Πιλότος: Γρήγορα ασθενοφόρο θέλω!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Ενημερώνω! Ενημερώνω αμέσως!

Πιλότος: Θέλω… θέλω να έρθει Παναγούλη 10!

Κέντρο Άμεσης Δράσης: Ερχόμαστε αμέσως!

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήθελε πάση θυσία να γίνει απόλυτα πειστικός. Για τον λόγο αυτό, πριν από το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, έκανε δύο λανθασμένες κλήσεις, στην προσπάθειά του να καλέσει το 100 δήθεν με… τη μύτη του.   Στις 06:08 στο «180» και στις  06:10 στον αριθμό «1000

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button