Άρθρογραφία

Αθλήτρια χωρίς χέρι συναντά μικρό αγόρι με την ίδια ιδιαιτερότητα – Η φωτογραφία με το δυνατό μήνυμα

Δύναμη ψυχής, που αποτυπώνει τα αθλητικά ιδεώδη από αθλήτρια χωρίς χέρι. Η αθλήτρια Κάρσον Πίκετ γεννήθηκε χωρίς αριστερό χέρι, καθώς η ανάπτυξη της από τον αγκώνα του αριστερού της χεριού και κάτω, σταμάτησε.

Η Κάρσον Πίκετ, η αθλήτρια χωρίς χέρι, αγωνίζεται στους Orlando Pride. H Orlando Pride αποτελεί ομάδα του γυναικείου πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Στη φωτογραφία, ο μικρός Τζόσεφ συναντά την Κάρσον, η οποία έχει την ίδια ιδιαιτερότητα. Και ο Τζόσεφ από τη μεριά του δεν έχει αναπτυγμένο πλήρως το αριστερό χέρι του.

Η αθλήτρια χωρίς χέρι, Κάρσον Πίκετ, η οποία είχε γνωρίσει για πρώτη φορά τον Τζόσεφ τον περασμένο Απρίλιο, του είχε πει: «Κοίτα, έχουμε το ίδιο». Η αντίδραση του Τζόσεφ ήταν να χαμογελάσει και να χαρεί από την κίνηση της ποδοσφαιρίστριας των Orlando Pride.

Πρόσφατα, ο μικρός Τζόσεφ έδωσε και πάλι το «παρών» στο γήπεδο για να θαυμάσει από κοντά τις ενέργειες της αγαπημένης παίκτριάς του. Η αθλήτρια χωρίς χέρι, Κάρσον Πίκετ, από τη μεριά της πλησίασε τον φίλο της και έβγαλαν μαζί μία αναμνηστική φωτογραφία. Τα χέρια τους ενώθηκαν, ενώ οι δυο τους χαμογελούσαν πλατιά.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει κάνει πάταγο στα social media και είχε ως αποτέλεσμα να γίνει viral. Μπορεί όλοι οι ήρωες να μην έχουν το σήμα του Superman και του Batman, αλλά αυτοί αποτελούν τους ήρωες της ζωής. Ήρωες της ζωής όπως η αθλήτρια χωρίς χέρι και ο Τζόσεφ

 

Πηγή
www.diaforetiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button