Επικαιρότητα

Ένα κακοποιημένο βρεφάκι 2 μηνών βρήκε αγάπη και μία ζεστή αγκαλιά

Μία ζεστή αγκαλιά και απέραντη αγάπη βρήκε ένα κακοποιημένο μωράκι από τη Μυτιλήνη.  Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» εδώ και λίγες ημέρες έχει κοντά του έναν υπέροχο μπέμπη.

Το «Χαμόγελο» κλήθηκε από το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, προκειμένου να καλύψει τη φροντίδα του μόλις 2 μηνών κακοποιημένου βρέφους.

«Από εκείνη τη στιγμή, δεν έχουμε φύγει λεπτό από το πλευρό του. Σήμερα μετράμε εννέα εικοσιτετράωρα και συνεχίζουμε δυναμικά. Οι εθελοντές μας τον έχουν γεμίσει με αγάπη και ζεστές αγκαλιές. Ο μικρούλης, μέρα με τη μέρα, δείχνει να απολαμβάνει την παρέα μας και φυσικά του προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται. «Ντύσαμε» με χρώματα και μουσικές μελωδίες το ψυχρό δωμάτιο του νοσοκομείου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου μάς ευχαριστεί για τη στήριξη που προσφέρουμε στο έργο τους, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προϊστάμενος του τμήματος “Είναι σαν να αντικαθιστάτε τρεις νοσηλεύτριες σε καθημερινή βάση”. Οι πολύτιμοι εθελοντές μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, έχουν ανταποκριθεί με μεγάλη προθυμία και θέρμη. Ως αποτέλεσμα αυτής της αδιάκοπης και συλλογικής προσπάθειας, το μωράκι μέσα στις πρώτες 5 μέρες πήρε 200γρ. και η όψη του είναι πιο γαλήνια», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Θα είμαστε δίπλα του, διατηρώντας αυτή τη «φωλιά» αγάπης και απόλυτης φροντίδας για εκείνο, όσες μέρες χρειαστεί να παραμείνει ακόμη στο νοσοκομείο», καταλήγει.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button