Επικαιρότητα

Ένα από τα πρώτα παιδιά της “Ελπίδας”, παντρεύτηκε με κουμπάρα την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η πρόεδρος του ιδρύματος “Ελπίδα” καμαρώνει για τον Παναγιώτη που κέρδισε τη μάχη της ζωής πριν από 30 χρόνια

Ήταν πριν 30 χρόνια, όταν 18 μηνών τότε ο Παναγιώτης, έδωσε τη μάχη του για την ζωή. Ήταν από τα πρώτα παιδιά, που έκαναν εγχείρηση μεταμόσχευσης μυελού των οστών στην “Ελπίδα” και πέτυχε.

Πριν λίγες ημέρες η πρόεδρος του ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη έγινε κουμπάρα του και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα: “Όταν πρωτογνώρισα τον Παναγιώτη ήταν μόλις 18 μηνών. Ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Πριν από 30 χρόνια το παιδί εκείνο βγήκε νικητής στον αγώνα που μόλις είχαμε ξεκινήσει, μια από τις πρώτες επιτυχημένες μεταμόσχευσεις μυελού των οστών της νεοσύστατης τότε Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.

Από τότε είμαι δίπλα του σε κάθε του βήμα, καμαρώνοντας τον να μεγαλώνει, να προοδεύει και να είναι γέρος και υγιής. Πριν από μερικές ημέρες μου έδωσε την χαρά να τον παντρέψω με την αγαπημένη του Μαντώ.

Παναγιώτη, σε αυτό σου το νέο σου ξεκίνημα σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος και να ζήσετε τη ζωή σας όπως ακριβως επιθυμείτε και σας αξίζει.

Για εμένα, και για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ, ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της 30χρονης πορείας μας”.

Πηγή
alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button