Επικαιρότητα

Έλληνας φοιτητής βρέθηκε συμβατός δότης με παιδί και του έσωσε τη ζωή

Η καλή και αισιόδοξη είδηση της ημέρας μας έρχεται από το Όραμα Ελπίδας και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών καθώς όπως έγινε γνωστό νεαρός φοιτητής ανταποκρίθηκε θερμά στο επείγον αίτημα να βοηθήσει να σωθεί ένα παιδί καθώς ήταν συμβατός δότης.

Ο φοιτητής στο άκουσμα της είδησης ότι μπορεί να σώσει το παιδί, έσπευσε να κάνει το ανθρώπινο καθήκον του και προσέφερε αιμοποιητικά κύτταρα ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η διαδικασία μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στην ανάρτηση  “Ένας νεαρός φοιτητής έκανε μία σπουδαία πράξη… Μία πράξη που άλλαξε τη ζωή ενός παιδιού! Ο 170ος δότης μας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ανταποκρίθηκε άμεσα στο επείγον αίτημα και προσέφερε αιμοποιητικά κύτταρα σε ένα παιδί που χρειαζόταν μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η προσφορά ελπίδας και ζωής συνεχίζεται με στόχο κάθε ασθενής που χρειάζεται μόσχευμα να λαμβάνει το πολύτιμο δώρο ζωής!

ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΥΕΛΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΖΩΗ!

Αυτή η χαρμόσυνη είδηση είναι ένας ακόμη λόγος για να πάρουμε όλοι την απόφαση να γίνουμε δότες μυελού των οστών. Δίνεις δείγμα από το σάλιο σου με μία μπατονέτα για να τυποποιηθεί ο ιστικός σου τύπος και μπορεί να είσαι αυτός που θα χαρίσει ζωή σε έναν συνάνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΤΟ POST ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Πηγή
www.infokids.gr
Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button