Επικαιρότητα

Έκκληση της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ να ανοιχθούν οι κουμπαράδες για να μπορέσουν να διαπραγματευτούν μείωση της τιμής

Με ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα η οικογένεια του Παναγιώτη Ραφαήλ στη σελίδα στο Facebook «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ» απευθύνεται στο πανελλήνιο και ζητά να ανοιχθούν αύριο οι κουμπαράδες και να γίνει η καταμέτρηση για να επικοινωνήσουν με την Βοστώνη για να δουν τι μέλλει γενέσθαι με το κόστος και αν μπορούν να διαπραγματευτούν μείωση της τιμής.

Υπενθυμίζεται όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από χθες έχουν συγκεντρωθεί 2.240.000 ευρώ!

Το μήνυμα της οικογένειας είναι το εξής

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους ! Η συμμετοχή όλων σας στον αγώνα μας είναι τεράστια και συγκινητική ! Το αγοράκι μας φτάνει με γρήγορους ρυθμούς όλο και πιο κοντά στον στόχο της γονιδιακής θεραπείας! Ήδη έχει συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό της τάξεως των 2.240.000 ευρώ!

Επειδή θέλουμε να έχουμε γνώση του ακριβούς ποσού, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε αύριο να ανοιχτούν όλοι οι κουμπαράδες και να γίνει η κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε ξανά με την κλινική στη Βοστώνη και να γίνει μία διαπραγμάτευση της αρχικής τιμής!

Να είστε όλοι καλά και ευχόμαστε αυτή η τεράστια προσφορά να σας επιστραφεί και με το παραπάνω!

Πηγή
Infokids
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button