Επικαιρότητα

Έκκληση: Πολύτεκνη μητέρα με καρκίνο χρειάζεται τη βοήθειά μας για την θεραπεία της

Φιλανθρωπικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος» δημοσίευσε μια έκκληση για οικονομική βοήθεια για την κα Μαρία, μια πολύτεκνη  μητέρα με τέσσερα παιδιά από την Καλλιθέα που διαγνώστηκε με καρκίνο σε δεύτερο στάδιο στους λεμφαδένες και στον τράχηλο.

Το ένα από τα παιδάκια της πάσχει από επιληψία και χρίζει και αυτό ιατρικής περίθαλψης.

Η μητέρα χρειάζεται τη βοήθειά μας για να κάνει τις ακτινοβολίες

Οι χημειοθεραπείες θα γίνουν στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» άμεσα. Οι ακτινοβολίες, όμως, της κ. Μαρίας αυτή τη στιγμή σε δημόσιο νοσοκομείο είναι ανέφικτες λόγω αναμονής από τέσσερις έως δέκα μήνες. Τα έξοδα για τις ακτινοβολίες της στο νοσοκομείο METROPOLITAN ανέρχονται στα 4.200 ευρώ ένα ποσό που παλεύουμε καθημερινά να το μαζέψουμε για να βοηθήσουμε την οικογένεια αυτή που τόσο πολύ μας έχει ανάγκη.

Επειδή το ποσό είναι μεγάλο, η οικογένεια της αναγκάζεται να μειώνει χρήματα από τον μηνιαίο της προϋπολογισμό για τις στοιχειώδεις ανάγκες της με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την μητέρα

Ας βοηθήσουμε όλοι μας έστω και με ένα ευρώ την κ. Μαρία, ώστε να γίνει καλά στην υγεία της και να μεγαλώσει τα 4 παιδάκια της που την έχουν πραγματική ανάγκη.

Αριθμός λογαριασμού τ

ης κ.Μαρίας: GR41 0172 0870 0050 8705 6310 343 Τράπεζα Πειραιώς.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις-διευκρινήσεις καλέστε στον «Θεόφιλο» 2102778997,6955353673

Η ανάρτηση του Θεόφιλου

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button