Επικαιρότητα

Έκκληση: Η 14χρονη Δήμητρα διαγνώστηκε με ενδοκράνια υπέρταση και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση απευθύνει η οικογένεια της 14χρονης Δήμητρας Αγγελοπούλου, μαθήτριας της Γ τάξης του Γυμνασίου που δίνει μάχη για να θεραπευτεί από την ασθένεια με την οποία νόσησε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ

Η μαθήτρια διαγνώστηκε με Καλοήθη Ενδοκράνια Υπέρταση με οίδημα στα μάτια, μια κατάσταση που απαιτεί επίπονες ιατρικές πράξεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η οικογένεια που ζει στο στο Κλεινδιά του δήμου Πύργου, αδυνατεί να ανταποκριθεί στα έξοδα που απαιτεί η θεραπεία του παιδιού και ζητά τη βοήθεια όλων μας.

Η Δήμητρα έχει εγκατασταθεί με την μητέρα της στην Αθήνα  και ακολουθεί θεραπεία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια βρίσκεται στην Ηλεία.

Η ΜΑΜΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Η «ΠΡΩΤΗ» επικοινώνησε με την μητέρα της 14χρονης, η οποία μας δήλωσε τα εξής:

«Από τις 23 Σεπτέμβρη λόγω του κορωνοϊού στο παιδί, φύγαμε από το σπίτι για το Νοσοκομείο του Ρίου, όπου μείναμε για 25 ημέρες, ενώ μετά πηγαίναμε δύο ημέρες στο σπίτι, μετά ξανά στο Ρίο, γιατί το παιδί έπαθε ενδοκράνια υπέρταση και οίδημα στα μάτια.

Στο Ρίο μας είπαν ότι η αιτία υπήρχε, αλλά επειδή έκανε εμετούς πολύ πονοκέφαλο με τον κορωνοϊό, αυξήθηκε το υγρό στο οπτικό νεύρο και έγινε το οίδημα. Στο Παίδων μου είπαν ότι δεν είμαστε σίγουροι ότι οφείλεται στην πανδημία, γιατί με τον κορωνοϊό δεν μπορούμε να ξέρουμε και να πούμε κάτι σίγουρα…

Το παιδί έμεινε 20 ημέρες στο Παίδων Αγία Σοφία, μετά μας έβγαλαν δύο ημέρες να πάμε στο γιο μου που μένει Αθήνα και ανήμερα τα Χριστούγεννα ξαναρρώστησε, ξαναμπήκαμε και τώρα μας έχουν πει να μείνουμε στην Αθήνα και να πηγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα , για να παρακολουθούν τον αέρα του αίματος για να ανεβοκατεβαίνουν τα φάρμακα.

Μια ή δύο φορές την εβδομάδα θέλουμε τα ράπιντ τεστ, το ταξί γιατί αποφεύγουμε το λεωφορείο διότι μας έχουν πει να μην κολλήσει το παιδί για να μην επιβαρυνθεί και με άλλα φάρμακα. Θέλει μεγάλη προσοχή.

Υπάρχουν σημαντικά έξοδα, τα φάρμακα τα μισά τα παίρνουμε με συμμετοχή και τα άλλα μισά τα πληρώνω εγώ γιατί το διάλυμα που πίνει το φτιάχνουν στο φαρμακείο και το πληρώνεις, αφού το γράφουν μόνο 10 ημέρες δικαιούνται το μήνα. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση και έχουμε 6 μήνες ακόμη για να δούμε αν θα περάσει, αλλά θα αργήσει πολύ».

Διαβάστε:  Δραματική Έκκληση Βοήθειας για τον μικρό μας Άγγελο!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Οι καταθέσεις γίνονται στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR42 0171 3290 0063 2916 1923 455

Στο όνομα ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΝΔΡΕΑ

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button