Επικαιρότητα

Έκκληση για βοήθεια: Ο 6χρονος Άγγελος έχει καρκίνο στον εγκέφαλο και μας χρειάζεται

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 6χρονου Άγγελου που έχει καρκίνο στον εγκέφαλο από την ευαίσθητη ηλικία των τριών ετών. Η έκκληση έγινε γνωστή μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Πράξη Αγάπης .

Η ασθένεια του μικρού, εμφανίστηκε το 2017, όταν έκανε την πρώτη μαγνητική, μετά από κάποιες ενοχλήσεις που είχε στο κεφάλι και στο περπάτημα του. Στις 14 Ιουλίου του ίδιου χρόνου, έγινε η πρώτη επέμβαση όπου διαγνώστηκε με όγκο – επενδύμωμα 3ου σταδίου. Έπειτα, υποβλήθηκε στις προβλεπόμενες χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες με σκοπό την θεραπεία της νόσου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής, οι ιθύνοντες ιατροί συνέστησαν τακτικό έλεγχο της κατάστασης μέσω εξετάσεων.

Τον Απρίλιο του 2020, σε έναν από τους ελέγχους ρουτίνας, ο μικρός Άγγελος, διαγνώστηκε, με 2 νέους όγκους στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση αφαίρεσης καθώς και σε άμεσες χημειοθεραπείες. Φαίνεται πως ο δρόμος της θεραπείας, για τον 6χρονο Άγγελο είναι πολύ μεγάλος, καθώς οι χημειοθεραπείες εξασθενούν σημαντικά τον οργανισμό του.

Σήμερα, ο μικρός, αδυνατεί να τραφεί από το στόμα καθώς οι επαναλαμβανόμενες θεραπείες δημιούργησαν πρόβλημα στο στομάχι του. Η σίτιση γίνεται με την βοήθεια νοσοκομειακών μηχανημάτων, τα οποία τον συνοδεύουν κατά την διάρκεια των συχνών θεραπειών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την εξάλειψη της νόσου.

Φανερά εξουθενωμένος από τις διαδικασίες, αδυνατεί να πάει στο σχολείο και να ακολουθήσει τους ρυθμούς ζωής ενός υγιούς φυσιολογικού παιδιού της ηλικίας του. Η οικογένειά του, βρίσκεται στο πλάι του και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, με όλες της, τις δυνάμεις.

Η φροντίδα που χρειάζεται ο μικρός, απαγορεύει την ενασχόληση των γονέων με κάποια εργασία. Το κόστος των θεραπειών καθώς και τα καθημερινά έξοδα διαβίωσης, έχουν εξαντλήσει οικονομικά και ψυχικά τους γονείς που βρίσκονται στο πλάι του μικρού Άγγελου, όσο κανείς!

Ας σταθούμε και εμείς, πλάι στον μικρό Άγγελο, με όλες μας τις δυνάμεις για να του προσφέρουμε την ευκαιρία, να παλέψει για την ζωή που του αξίζει!

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρούλη

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρούλη
Καλέστε στον αριθμό: 19825
Χρέωση από σταθερό: 2,60 Ευρώ ανά κλήση. Χρέωση από κινητό: 2,48 Ευρώ ανά κλήση.
Kατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριαμό:
Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771 | IBAN: GR41 0172 2220 0052 2209 1702 771
SWIFT-BIC: PIRBGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΆΠΗΣ
Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 210/006305-39 | IBAN: GR44 0110 2100 0000 2100 0630 539
SWIFT-BIC: ETHNGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΆΞΗ ΑΓΆΠΗΣ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ: Για τον μικρό Άγγελο

Το post της έκκλησης

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button