Επικαιρότητα

Έκκληση για αίμα για 13χρονη – Κινδύνευσε να καεί ζωντανή – Νοσηλεύεται με πολλαπλά εγκαύματα

Εκκληση για αίμα απευθύνει ο πατέρας της 13χρονης που στις 4 Ιανουαρίου κινδύνεψε να καεί ζωντανή, όταν προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα του σπιτιού της.

Η 13ΧΡΟΝΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ

Η ανήλικη παραμένει νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και την ερχόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της.

Ο πατέρας της λέει ότι ο χειρουργός ενημέρωσε ότι θα χρειαστούν αίμα και είναι απαραίτητο όποιος μπορεί να βοηθήσει. Η νεαρή φέρει εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού σχεδόν στο 80% του σώματός της. Παραλίγο να καεί ολόκληρη, όταν άρπαξαν τα ρούχα της φωτιά της.

Ηταν κυριολεκτικά θαύμα που σώθηκε από τις φλόγες. Ο 9χρονος αδερφός της έτρεξε αμέσως να ειδοποιήσει τη γειτονιά και ηλικιωμένος κάτοικος της περιοχής που έσπευσε στο σημείο έριξε γρήγορα νερό στην έφηβη που καιγόταν καταφέρνοντας να τη γλιτώσει.

Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η 13χρονη διακομίστηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.

Εχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για την επούλωση των πληγών της, ενώ οι γιατροί την κρατούν νοσηλευόμενη στη Χειρουργική Κλινική φοβούμενοι μην υποστεί μόλυνση αναφέρει το taxydromos.gr.

«Δεν μπορεί να περπατήσει. Πρέπει να την κρατάς από το χέρι. Οι γιατροί της δίνουν φαρμακευτική αγωγή για να μην πονάει και να μπορεί να κοιμάται», ενημερώνει ο πατέρας της.

Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Η κοπέλα έχει χαμηλό αιματοκρίτη και χρειάζεται αίμα ενόψει της νέας χειρουργικής επέμβασης.«Ο κόσμος μας τηλεφωνεί για να μας βοηθήσει. Δεν έχουμε παράπονο. Χρειαζόμαστε όμως και άλλο αίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της.

Διαβάστε:  Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια για τον 7χρονο Γιώργο και την 15χρονη Ελένη

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ανήλικη μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα της στο τηλέφωνο 6987699905.

Δυστυχώς, σύμφωνα με τους γιατρούς, ο δρόμος για την αποκατάσταση των προβλημάτων της ανήλικης θα είναι μακρύς, αφού υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τώρα λόγω του νεαρού της ηλικίας της και του γεγονότος ότι βρίσκεται στην ανάπτυξη.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button