Επικαιρότητα

Έκκληση ανθρωπιάς από το Σύλλογο ΑμεΑ Έβρου: «βοηθήστε μας να αντικαταστήσουμε το κλεμμένο αναπηρικό αμαξίδιο»

Έκκληση ανθρωπιάς και έμπρακτης αλληλεγγύης απευθύνει ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Έβρου, ύστερα από το πρωτοφανούς ασυνειδησίας περιστατικό που συνέβη στην Αλεξανδρούπολη

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο εκλάπη μέρα μεσημέρι από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης στην οδό Μοσχονησίων.

Αποτέλεσμα της απάνθρωπης αυτής ενέργειας είναι ο κατ’ οίκον περιορισμός του ατόμου με αναπηρία στο οποίο ανήκει, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν για τον εντοπισμό του, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το Δ.Σ του Συλλόγου απευθύνει έκκληση οικονομικής ενίσχυσης προς όλους τους πολίτες, για την αγορά ενός νέου ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου «για τον φίλο μας Νίκο».

Το συνολικό ποσό ανέρχεται στις 5.500 €, και είναι απαγορευτικό για τον άνθρωπο που το έχει άμεση ανάγκη.

Τα μέλη του συλλόγου συγκεντρώνουν επίσης χρήματα την αγορά μιας φορητής τροχύλατης συσκευής παραγωγής οξυγόνου για έτερο μέλος τους.

Μπορείτε να προσφέρετε χρήματα στο γραφείο του συλλόγου επί της Δήμητρας 19 παλαιό νοσοκομείο ή στο λογαριασμό της τράπεζας Attica Bank με αριθμό: GR0701608780000000084974706

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2551027722 και στο 6970284500

Ας συνεισφέρουμε ό,τι μπορούμε, και ας βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη χωρίς να ευθύνονται οι ίδιοι για την θέση στην οποία έχουν περιέλθει.

Πηγή
http://www.e-evros.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button