Επικαιρότητα

Άρτα: Διπλή χαρά μετά την τραγωδία στο κυνήγι – Ο 16χρονος βγήκε από την εντατική και απέκτησε αδελφάκι

Η ζωή προχωράει και μετά από τα χειρότερα, έρχεται η ελπίδα. Αυτό συνέβη και στην οικογένεια του 16χρονου στην Άρτα, που σκότωσε κατά λάθος τον θείο του με τον οποίο είχαν πάει μαζί για κυνήγι.

Ο ανήλικος, που δεν άντεξε τέτοιο ψυχικό βάρος, αυτοπυροβολήθηκε μετά την τραγωδία. Όμως η ζωή, είχε άλλα σχέδια για τον 16χρονο Γιάννη.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 16χρονος, ανήμερα της γιορτής του βγήκε από την Εντατική, έχοντας κερδίσει τη μάχη με τον θάνατο.

Και η χαρά ήταν διπλή αφού την ίδια ώρα, η μητέρα του γεννούσε το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

«Καλά είναι ο Γιαννάκης, έτσι… καλά είναι. Πλήρη συνείδηση έχει, μια χαρά είναι. Καλά τα πράγματα… να φύγει, να βγει από την εντατική», είπε ο Χριστόδουλος Ναθαναήλ, συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας.

Ο 16χρονος, πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και το μεσημέρι μεταφέρθηκε στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου της Άρτας όπου και θα παραμένει καθώς τα τραύματα στον θώρακα ήταν σοβαρά και χρειάζεται παρακολούθηση.

«Καλά είναι τώρα. Λίγα πέρασαν; Κι όλοι περάσαμε. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα. Ε, και ποιος δεν τρόμαξε; Όλος ο κόσμος τρόμαξε. Να πάνε δυο εγγόνια μου, το ένα εγγόνι και το άλλο δισέγγονο..; Είναι θλιβερά τα γεγονότα αυτά», είπε ο προπάππους του.

Όλοι στο πλευρό του Γιάννη
Η οικογενειακή παράδοση της οικογένειας για το κυνήγι μετατράπηκε σε μια τραγωδία.

«Χάθηκε και νέος άνθρωπος. Κι ήταν και το άλλο ‘ετοιμόρροπο’. Τώρα πήραμε λιγάκι θάρρος ότι θα γλιτώσει το παιδί. 16 χρονών αυτό, 33 ο θείος, δε φώναξε ότι μετακινήθηκε από εκεί. Ε, μετακινήθηκε από εκεί που ήταν, είδε κίνηση απ’ το παλικάρι το παιδί, νόμισε ότι είναι αγριογούρουνο», είπε ο προπάππους.

Το βάρος των συγγενών πέφτει τώρα πάνω στον 16χρονο για να τον βοηθήσουν να βρει το κουράγιο να αντικρίσει την πραγματικότητα. Ένα παιδί που ήταν πολύ δεμένο με τον θείο του κι η ζωή του τον στερεί μ’ αυτόν τον τόσο σκληρό τρόπο.

«Πιο πολύ από τον θείο του μεγάλωσε εκεί. Μέσα στο σπίτι του. Στο ίδιο σπίτι έμενε σχεδόν. Όποιος και να ήταν, θα πάθαινε μεγάλη κρίση. Αυτό ζήτημα να το ξεπεράσει. Θα έχει τύψεις στη ζωή του».

Η οξυγόνωση των πνευμόνων του 16χρονου είναι καλή, οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί δείχνουν να βελτιώνεται η κατάστασή του συνολικά και όλοι εύχονται να επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά του και στη μικρούλα αδελφή που μόλις απέκτησε.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button