Επικαιρότητα

Ταυτοποιούνται οι 200 «πελάτες» που κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη…

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα φρικτά βίωνε ένα 12χρονο κοριτσάκι στα Σεπόλια όπου 53χρονος το βίαζε και το εξέδιδε – Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη και οδηγείται σήμερα (10/10) στον ανακριτή είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς και από το κινητό της 12χρονης.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί σε συγκεκριμένη πλατφόρμα στην οποία υπάρχει και η δυνατότητα διαλόγου μεταξύ των μελών της. Ετσι, εκτός από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου, οι ειδικοί αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, αναλύουν όλα τα δεδομένα, ακόμη και αυτά που έχουν διαγραφεί και από τα δύο κινητά τηλέφωνα, δράστη και θύματος, προκειμένου να ανασύρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν που θα τους βοηθήσουν να φωτίζουν την άθλια αυτή υπόθεση σε όλο το βάθος της.

Οι 200 που επικοινώνησαν

Πρωταρχικός στόχος των αστυνομικών σε αυτή την φάση των ερευνών είναι να προσδιορίσουν και να ταυτοποίησουν όλους αυτούς που βίασαν το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής και κατόπιν συνεννόησης με τον 53χρονο μέσω διαδικτύου. Η ίδια η κοπέλα δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες απαντήσεις. Κάνει λόγο για περίπου δέκα άνδρες στους οποίους την πήγε ο 53χρονος, άλλες φορές μέσα στα αυτοκίνητά τους και άλλες φορές σε «κάποια δωμάτια» τα οποία όμως επίσης δεν μπορεί να θυμηθεί.

Η μόνη επιβεβαιωμένη περίπτωση είναι αυτή του 42χρονου ο οποίος επίσης συνελήφθη και οδηγείται στον Ανακριτή, ο οποίος όμως είναι στενός φίλος του 53χρονου, και όχι «ανώνυμος πελάτης» του διαδικτύου. Πάντως σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας στην οποία ο 53χρονος ανήρτησε τα βίντεο και τις φωτογραφίες της 12χρονης, είχαν «εκδηλώσει ενδιαφέρον» περισσότερα από 200 άτομα, τα οποία επιχειρούν να ταυτοποίησουν οι αστυνομικοί.

«Αυτούς πρέπει να τους ευνουχίζουν»

Ο κ. Παναγιώτης κατοικεί στον Κολωνό και γνώριζε τον 53χρονο. Μιλώντας στο OPEN είπε πως κατοικεί στην περιοχή πολλά χρόνια και μετά τη σύλληψη «πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει το συγκεκριμένο πράγμα. Πρέπει να υπάρχει ένας νόμος στην Ελλάδα γι αυτούς τους ανθρώπους, όχι να τους βάζουμε στη φυλακή και να τους ταΐζουμε. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει, συγγνώμη για την έκφραση, να τους ευνουχίζουμε. Θα καθίσει 10 χρόνια μέσα και τι θα κάνει; Θα ξαναβγεί έξω». «Το παιδάκι το είχα δει στο μαγαζί αλλά δεν είχα μπει μέσα. Ετσι έμαθα, το παιδάκι το έβλεπα, έβλεπα και τη μητέρα του. Πρέπει να ήταν πάνω από 10 άτομα που επικοινώνησαν. Αυτός είχε λεφτά. Πρέπει να τους ψάξουν γιατί αν είναι 200 άτομα που λένε αυτοί θα πάνε και με άλλα παιδιά», είπε ο κ. Παναγιώτης.

Πηγή
www.reader.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button