Πρόσωπα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Περπατάει ξανά! Η εμφάνιση στην κάμερα μετά από χρόνια

Κωνσταντίνος Αγγελίδης φαίνεται πως κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που υπήρχαν στην υγεία του μετά το σοκαριστικό ατύχημα και να σταθεί ξανά στα πόδια του!

Να θυμίσουμε, πως τα Χριστούγεννα του 2017, είχε μια σοβαρή σύγκρουση με τη μηχανή του. Το τροχαίο αυτό συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τον ίδιο από τότε να δίνει μεγάλη μάχη για να επανέλθει και τελικά να τα καταφέρνει.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στέκεται ξανά στα πόδια του

Η εκπομπή «Επί Τόπου» παρουσίασε το μεσημέρι της Κυριακής ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης να βγαίνει έξω από το αμάξι του και να κατευθύνεται προς το σπίτι του. Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί ξανά να οδηγήσει, ενώ είναι εκείνος που πηγαίνει τον γιο του στο σχολείο.

Από την πρώτη στιγμή, βράχος στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάλη, η οποία τον στηρίζει, τον φροντίζει και χαίρεται να τον βλέπει να επιστρέφει στους ρυθμούς της ζωής του που είχε πριν από το ατύχημα.

Σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κινείται στα νότια προάστια, επισκέπτεται καθημερινά το αγαπημένο του στέκι για καφέ, ενώ πηγαίνει τον γιο του στο σχολείο και τις δραστηριότητες, απολαμβάνοντας κάθε μικρή στιγμή.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 11 λεπτό:

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button