Επικαιρότητα

Θήβα: Αυτός είναι ο παιδίατρος που αποπλάνησε 8χρονη μέσα στο νοσοκομείο


https://www.ispeech.org/text.to.speech
Δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 64χρονου παιδιάτρου, που συνελήφθη την 23-04-2019 στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών κατόπιν καταγγελίας 8χρονης ασθενούς ότι την ανάγκασε να του θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα.

Βαρύ το κατηγορητήριο

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για (α) αποπλάνηση παιδιών, με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, (β) αποπλάνηση παιδιών, με παθούσα που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι και τα δεκατέσσερα έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, (γ) κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, με παθούσες που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, από ιατρό που παρέχει τις υπηρεσίες του σε ανήλικες, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και (δ) αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου, κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

ΖΕΪΝΕΝΤΙΝ ΑΜΠΝΤΕΛΓΑΝΙ του ΑΜΠΝΤΕΛΚΑΝΤΕΡ και της ΣΟΥΜΠΧΙΑ, γεν. 06-10-1955

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 10-05-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου, να προσφύγουν στις αρμόδιες Αρχές προς διερεύνηση των πράξεων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22620 82185 και 22620 82180, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τι κατήγγειλαν οι γονείς της 8χρονης στην Αστυνομία

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών του 8χρονου κοριτσιού στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ήταν Μ. Τρίτη το πρωί, όταν το κοριτσάκι επισκέφθηκε με τη μητέρα του το παιδιατρικό τμήμα του Γενικού νοσοκομείου Θήβας, για ένα προγραμματισμένο check up.

Η μητέρα έστειλε το κοριτσάκι στο γιατρό και η ίδια πήγε στο λογιστήριο για να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά της επίσκεψης στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα είπε το κοριτσάκι στη μητέρα του το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 64χρονος παιδίατρος το μετέφερε στο εργαστήριο για να του κάνει την αιμοληψία, όταν ξαφνικά του ζήτησε να τον ακουμπήσει στα γεννητικά του όργανα.

O παιδίατρος είχε παρενοχλήσει παιδιά και στο παρελθόν

Έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για την "αρρωστημένη" δράση του εν λόγω παιδιάτρου που φαίνεται ότι και στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση παρενόχλησης παιδιού. Μια 28χρονη μόλις έμαθε το συμβάν με την 8χρονη έσπευσε σε Αστυνομικό Τμήμα της Αθήνας όπου και κατήγγειλε ότι και αυτή είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από τον συγκεκριμένο γιατρό σε ηλικία μόλις 13 ετών όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το tvstar.gr.

Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!

Πηγή
www.infokids.gr
Εττικέτες
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close