Ζωή & Αναπηρία

«Αποκάλυψη, Το νόημα της ζωής»: Ένα βιβλίο με αληθινές ιστορίες καθημερινού αγώνα των ΑΜΕΑ

«Αποκάλυψη, Το νόημα της ζωής», από τη Νεκταρία Τηλεμάχου.

Ένα βιβλίο με αληθινές ιστορίες καθημερινού αγώνα των ΑΜΕΑ.

Ένα μέλος της Παγκύπριας Οργάνωσης Ατόμων με Αναπηρία, η κα Νεκταρία Τηλεμάχου, έχει συγγράψει ένα βιβλίο με τίτλο «Αποκάλυψη, Το νόημα της ζωής», όπου αφορά πραγματικά γεγονότα.

Η Νεκταρία είναι η ίδια άτομο με αναπηρία και παρουσιάζει ιστορίες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν εμπόδια στην ζωή τους, καθώς και τρόπους επίλυσης των προβλημάτων αυτών.

“Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας αφηγηθώ αυτή την ιστορία γιατί πιστεύω πως το να μοιράζονται οι ιστορίες ζωής και τα συναισθήματα που ενώνουν ή χωρίζουν τους ανθρώπους, τους δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσουν τον πόνο που υποφέρει η κάθε αντιμαχόμενη πλευρά όταν υπάρχει αδικία και τους βοηθά, με κινητήριο μοχλό την πίστη τους, να εστιάσουν στην αποφυγή των αλαζονικών συγκρούσεων που φέρνουν στη ζωή τους τραγωδίες.

Αυτό το βιβλίο είναι ψυχοερευνητικό και γράφτηκε για να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν την ανθρώπινη κοινωνία. Είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και φέρνει στο φως ανθρώπινες αδυναμίες και πάθη, αλλά και τη βεβαιότητα πως ο άνθρωπος μπορεί να σταθεί πάνω από αυτά και να καταφέρει με τη δύναμη της θέλησής του να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια που θα συναντήσει στο δρόμο του.

Ένας οδηγός που θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να ζείτε καλύτερα.”

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button